Hoe werken de opslag oplossingen van Boedelhotel Plexat?

Het is heel simpel

Als eerste moet u het volume meten van de goederen die u wilt opslaan. Dit kunt u doen met behulp van onze volumemeter. Zodra dit geregeld is kunt u contact met ons opnemen, wij zoeken dan een passende ruimte die aan uw wensen voldoet in een van onze selfstorage-panden.

U ontvangt van ons een tag en een sleutel. Hiermee heeft u 24 uur per dag, 7 dagen in de week toegang tot uw ruimte. Ongeacht het moment, u kunt altijd bij uw spullen!

Indien u nog niet bekend bent met dit systeem zal een van onze medewerkers het allemaal nog eens rustig aan u uitleggen en voordoen.

Wat mag u opslaan?

Eigenlijk mag u praktisch alles opslaan wat u maar wilt, we hebben een paar kleine uitzonderingen:

  • Chemische en/of ontvlambare artikelen
  • Artikelen van bederfelijke aard
  • Illegale goederen

Twijfelt u nog? Neem gerust contact op!

Hoe zit het met de veiligheid?

In en om het pand worden uw opgeslagen goederen non-stop bewaakt door middel van camera's. Bovendien is elke box ook nog eens afzonderlijk afgesloten met behulp van sloten waarvan alleen u de sleutel heeft.

U kunt er dus van uitgaan dat uw goederen veilig opgeslagen zijn in onze selfstorage-oplossingen.

En de service?

Deze is zoals u van ons gewend bent voortreffelijk. Wilt u verhuizen? Heeft u verpakkingsmateriaal nodig? Heeft u een verhuisaanhanger nodig? Misschien vragen over de benodigde ruimte? Onze vakkundige medewerkers helpen u graag! Neem contact op via e-mail of bel ons.

Koops Verhuisgroep: